Suomiški degikliai / pakuros efektyviam įvairaus biokuro deginimui jau Lietuvoje

Degiklis

UAB “Naujoji šiluma” įgaliotas Säätötuli OY atstovas Lietuvoje

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo šiol esame vieninteliai įgalioti Suomijos įmonės Säätötuli OY gaminamų produktų, skirtų efektyviam įvairaus biokuro deginimui ir šilumos gamybai, atstovai Lietuvoje. Säätötuli OY jau daugiau kaip 25 metus gamina visuomeninių ir privačių pastatų šildymui skirtą įrangą ir yra viena iš lyderiaujančių įmonių, kuriant ir gaminant degiklius įvairaus biokuro deginimui.

Įmonėje visa pagaminta įranga yra aukštos kokybės ir atitinka šių ES direktyvų reikalavimus:

  • Mašinų direktyva (98/37/EB)
  • Žemos įtampos direktyva (73/23/EEB)
  • Elektromagnetinio suderinamumo direktyva (EMC) (89/336)
  • SFS-EN ISO 9001 : 2000 (katilai)
  • Slėginių įrenginių direktyvos Nr. 97/23/EU reikalavimus.

Siūlome Jums visą Säätötuli OY produktų asortimentą:

  • degiklius/pakuras su judančiu ardynu nuo 40 iki 2000 kW galios, skirtas ne tik iki 50 % drėgmės smulkintos medienos ar sausų medienos pjuvenų granulių deginimui, bet ir durpių ar durpių granulių bei žemą pelenų lydymosi temperatūrą turinčių biomasės rūšių – šiaudų/šieno granulių, grūdų ir jų išvalų deginimui.
  • modulines kuro sandėlio platformas su hidrauline grandikline kuro padavimo sistema.
  • konteinerines katilines, skirtas įvairių rūšių biokuro deginimui.

Säätötuli OY gaminami pilnai automatizuoti degikliai/pakuros bei modulinės biokuro sandėlio platformos gali būti komplektuojami su vandens šildymo katilais H4Y (plačiau) ar kitų gamintojų katilais bei įmontuojami į Jūsų turimą kieto ar skysto kuro katilą. Kiekvienu konkrečiu atveju mūsų įmonės inžinerinis personalas, atsižvelgdamas į Jūsų poreikius bei įvertinęs planuojamo naudoti kuro ypatumus ir Jūsų galimybes, pasiūlys pažangius privačių namų, žemės ūkio ir gyvulininkystės, pramonės bei komercinės paskirties objektų šildymo sprendimus, kurie garantuos mažą šilumos gamybos kainą ir aplinkos taršą.

UAB „Naujoji šiluma“ ne tik prekiauja buitiniais ir pramoniniais šilumos gamybos įrenginiais, bet ir konsultuoja, parengia galimybių studijas, investicinius projektus, paraiškas ES paramai gauti bei įgyvendina „iki rakto“ šilumos ir elektros energijos gamybos projektus, vykdo šių objektų eksploataciją.